Vinterseminarie 2010 forts.

Då befinner vi oss i Örebro tillsammans med 22 deltagare från olika platser i mellansverige.

Gårdagen i Jönköping var mycket trevlig.

Här håller Eva sitt föredrag på eftermiddagen.Det är sena kvällar och tidig morgon som gäller när vi är ute såhär, lite slitsamt men samtidigt otroligt kul! =)
Under gårdagen i Jönköping väcktes ett större intresse förvår nya print tjänst som betyder att vi i framtiden kan leverera Canvas , Touch konceptet, tackkort och en del annat färdig printat, laminerat och monterat. De referenskunder vi haft är supernöjda och det känns mycket trevligt att kunna erbjuda detta.
 Detta är inget försök att konkurera med de proffslab som finns idag utan mer att kunna erbjuda en helhetslösning som underlättar, då kan man lägga den tiden på annat viktigt, maknadsföring tex =)

Men nu är vi på plats i det fina konferensrummet i ÖrebroChefen i egen hög person.Eva visar bröllopsbilder och talar lite om varje bild.Under seminariet 2009 hade vi denna byggnad som lokal..  Logistiken var inte till vår fördel när vi skulle bära upp alla prylar vi har med oss högst upp i Örebro slott ,så med anledning av detta så är vi på hotellet iår. Slotter får dock bli en del av den fina utsikten =)

Ikväll beger vi oss till Stockholm och den sista seminariedagen. Spännande!

Hade fint!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0