Ny video för albumdesign i JAD


Ny video för albumdesign i JAD (Jorgensen Album Designer)

Inspelning av OttossonPhotoVinterseminarie 2010 forts.

Då befinner vi oss i Örebro tillsammans med 22 deltagare från olika platser i mellansverige.

Gårdagen i Jönköping var mycket trevlig.

Här håller Eva sitt föredrag på eftermiddagen.Det är sena kvällar och tidig morgon som gäller när vi är ute såhär, lite slitsamt men samtidigt otroligt kul! =)
Under gårdagen i Jönköping väcktes ett större intresse förvår nya print tjänst som betyder att vi i framtiden kan leverera Canvas , Touch konceptet, tackkort och en del annat färdig printat, laminerat och monterat. De referenskunder vi haft är supernöjda och det känns mycket trevligt att kunna erbjuda detta.
 Detta är inget försök att konkurera med de proffslab som finns idag utan mer att kunna erbjuda en helhetslösning som underlättar, då kan man lägga den tiden på annat viktigt, maknadsföring tex =)

Men nu är vi på plats i det fina konferensrummet i ÖrebroChefen i egen hög person.Eva visar bröllopsbilder och talar lite om varje bild.Under seminariet 2009 hade vi denna byggnad som lokal..  Logistiken var inte till vår fördel när vi skulle bära upp alla prylar vi har med oss högst upp i Örebro slott ,så med anledning av detta så är vi på hotellet iår. Slotter får dock bli en del av den fina utsikten =)

Ikväll beger vi oss till Stockholm och den sista seminariedagen. Spännande!

Hade fint!
Vinterseminarie 2010

Då har vi dragit igång vår Seminarie turné, sitter i skrivande stund i Jönköping där Svein Bringsdal håller sitt andra föredrag för veckan.

Gårdagen i Malmö var väl uppbokad med deltagare från hela södra Sverige och även några kunder från Danmark.

Många glada fotografer på plats.

Höjdpunkten är naturligtvis albumen från Jorgensen som fortsatt gör succé, skall bli spännande att se hur detta utvecklas..Svein håller föredrag i Malmö.Här monteras det Jorgensen album nattetid, Location: rum 250, Radison SAS hotell Malmö.

Idag dokumenteras dagen i Jönköping, återkommer med en rapport senare under dagen!

Ha de fint allesammans!Seminarie 2010

Ja då var det snart dags för vår årliga seminarieturné igen :) Känns riktigt kul att få åka ut igen med nya produkter och ideér. Seminarieveckan inleds med Malmö seminariet måndagen den 25/1 följt av Jönköping, Örebro och Stockholm..

Iår har vi två norska fotografer som skall föreläsa under de 4 dagarna i Sverige, Svein Bringsdal Fashionfotograf med hela världen som arbetsplats och Eva Storm Hanssen ägare av Moment Studio i Oslo.


Seminarierna börjar fyllas men det finns fortfarande plats kvar på alla 4 orter, klicka HÄR för att komma till inbjudan med mer information om föreläsarna.

Passa på att få inspiration och ideér inför 2010!

Vi kommer att blogga vår lilla turné så kan ni hänga med oss även utanför möteslokalernas väggar :)

ha en bra dag allesammans!!

// Jonathan

RSS 2.0