Lite tips!

Tänkte tipsa om några produkter från oss och lite tips och trix när det gäller monterning..Här ser nu några av mina favoriter.

Scotch ATG 700 Lim despenser, helt excellent pryl.. Aplicerar lim i album och omslag, sitter stenhårt och oerhört enkel att använda. Denna kan jag inte vara utan.

The Big Purple linjal, Riktigt kraftig linjal i Aluminium men en infälld stålkant, gummiklädd undersida som gör det omöjligt att halka, den har även en hög kant som skyddar fingrarna. Helt omöjligt att skada sig med denna samtidigt som den är väldigt stadig. Ligger på ca 1000-lappen men värt vartenda öre.

Vi saluför även brytbladsknivar av kraftigare variant.Big Purple i profil.Här ser ni stålkanten som sticker ut ca 2 mm från linjalen. Kommer i tum mått. Finns tyvärr inte i cm ännu.

När vi skär bilder så gör vi det mot en härdad glasskiva från ett gammalt glasbord.. (så 90-tal).

Det finns bra skärmattor och och fördelen med dessa är att det är nästan omöjligt att slinta på dessa, de är gjorda i ett "sjävreparerande"material och håller väldigt länge, men vi har valt att använda glaskiva, oerhört disktikt skär.

Så, får ni tag på ett gammalt glasbord så rekommenderar jag detta, supernöjd!


Mvh Jonathan
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0