Matnyttigt på hemsidan


Hej allesammans! Som många av er säkert redan sett så har vi en väldigt ny och fräsch hemsida/handelsportal http://www.fotolundeby.no/

Förutom att lägga beställningar så finns även möjligheten att ta del av en hel del nyttiga filer. Många har nog inte lagt märke till detta så jag kör en liten vägledning.Först måste du logga in. Användarnamn och Lösenord erhåller du genom att maila order@lundeby.se eller ringa
orderkontoret (019-169050) och be om det.När du är inloggad så blir den största skillnaden att du ser vad saker och ting kostar samt att du får tillgång till en länk (som enligt mig är för liten =D) "Nedlastninger".

Tryck på den! =D(övre delen av arkivet)

Här finns det en massa saker att ladda hem.

1. Kataloger, här samlas alla nya produktblad som kommer samt den kompletta katalogen som för närvarande är 2008 utgåvan.

2. "Takkekort Maler" Säger sig självt, eller? tackkorts mallar.

3. Touchramme maler, mallar och färdiga bakgrunder till vårt touch-ram koncept. Dessa kan du ladda ner och printa eller så får de fungera som lite inspiration innan du gör en egen.

4. Felicia Album Maler, färdiga PSD dokument till vår populära albumserie Felicia för att skapa spännande collage och vinjettsidor, Filer för att skapa omslag till dessa finns också. Detta kommer att utvecklas med fler roliga varianter och även till de nya modellerna, Felicia Panorama etc.

5. Diverse, Här samlas allt som inte passar under någon annan kategori. Det är allt ifrån collage mallar, Jorgensen (JAD) tutorial video, och färdiga funktionsmakron/actions till Adobe Photoshop ®

Detta filarkiv fylls på kontinuerligt och det samlar iallafall de idéer vi har som kan göra arbetet både enklare och roligare.

Saknar du något? Eller har du några Ideér du vill dela med dig av? Hör av dig så kanske vi kan lösa det =)

Tack för mig!

/ Jonathan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0